Beşiktaş’tan Ciro Immobile bombası! Bonucci ve Mertens’le görüştü

Gabriel Paulista ve Rafa Silva’dan sonra Beşiktaş’ta gözler golcü transferine çevrildi. Siyah-beyazlılar, İtalyan santrfor Ciro Immobile’nin peşine düştü.

BEŞİKTAŞ’TAN SÖZLEŞME TEKLİFİ

Corriere dello Sport’ta yer alan habere göre Beşiktaş, Lazio’dan ayrılmaya karar veren Ciro Immobile için devrede. Siyah-beyazlılar, İtalyan golcüye 5 milyon eurodan 3 yıllık sözleşme teklifinde bulundu.

BONUCCİ VE MERTENS’E İSTANBUL’U SORDU

İstanbul’a gelmeye sıcak bakan Immobile, Galatasaray’ın yıldızı Dries Mertens ve Fenerbahçe’den ayrılan Bonucci ile konuşarak şehir hakkında bilgi aldı.

TRANSFERDE SORUN LAZIO

Ancak transferin önünde bir sorun bulunuyor. Lazio yıldız golcüyü bonservis bedeli olmadan göndermeyi düşünmüyor. Siyah-beyazlıların İtalyan ekibiyle anlaşmaya varması bekleniyor.

Bu süreçte Immobile’nin de geçtiğimiz gün menajerleri ile bir araya gelerek teklifleri değerlendirdiği belirtiliyor.

Lazio Teknik Direktörü Marco Baroni, Ciro Immobile ile ilgili, “Ciro Immobile’ye Beşiktaş’tan teklif geldiği haberini az önce okudum. Ciro ile konuştum ve kendisi Lazio’da yeni sezon için çok heyecanlı görünüyordu. Beşiktaş haberi bana sürpriz oldu. Bunun doğru olup olmadığını bilmiyorum. Eğer ayrılırsa bu benim ya da kulübün istemediği, profesyonel bir tercih olacaktır” ifadelerini kullanmıştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir