Bu sayılardan birinde doğduysanız karmanızı temizlemeniz gerekir

Negatif karmalarını iyiye dönüştürmeye kesin olarak karar vermiş olanlar için karmanızı temizlemeniz gereken doğum tarihleri:

4- rakamını içeren tüm sayılar

Negatif doğum günü numarası, 4 sayısını içeren herhangi bir sayıdır. Yani, 4’ünde, 14’ünde veya 24’ünde doğduysanız çok şanslı değilsiniz…

“Dörtlü insanlar” çocukluktan itibaren yüksek üretkenliğe sahiptir. Ancak doğum günü sayısı her geçen gün kaderlerini mahvedecektir. Gerçek şu ki, gizemli 4 sayısı negatif enerjiyi çekiyor ve yaratıcı enerjiyi durduruyor. Böyle bir insan yine de başarıya ulaşabilir ama çok çalışması, sorunlar yaşaması ve sorunları çözmesi gerekecektir. Kelimenin tam anlamıyla her fırsatta görünecekler.

Doğum günü numaraları – 8 ve 11

Doğum tarihiniz için diğer şanssız sayılar 8. ve 11.’dir. Bu günlerde doğan bir kişinin hayatında ciddi denemeler ve başarısızlıklarla karşılaşacağına inanılıyor. Beyaz şeritlerin yerine k siyah şeritler ağır basacak ve başkalarına güvenmeyeceklerdir. Başarıya ulaşmak için bu rakamların altında doğan insanların çok çalışması gerekecek. Aşkta başarılı olmaları için çok çabalamaları lazım.

Şanssız doğum günü numarası – 13

Numerologlar ayrıca 13 sayısını şanssız bir doğum günü sayısı olarak görüyorlar. Bir nedenden dolayı düştüğüne inanılıyor. Bazı inanışlara göre bu günde doğan insanlar geçmiş borçlarını yeni hayatlarına taşırlar.. Ayrıca karmaları küçük yaşlardan itibaren bozulur. Bu nedenle düzenli olarak temizlemeye çalışmanız gerekecektir.

Doğum tarihi 13. olan “şanslılar”, yollarında sürekli sorunlarla ve pek de hoş olmayan insanlarla karşılaşacaklardır. Zorlukların üstesinden kendiniz gelmeniz gerekecek. 40 yaşına yaklaştıkça, kişi doğru bir yaşam sürerse ve başkalarına sorun yaratmazsa, karmasını temizleyebilecektir. Ayrıca 13’ünde doğan bir kişinin toksik ilişkilere girme eğiliminde olduğuna inanılıyor.

9- aynı zamanda şansız bir doğum günü numarasıdır…

9’unda doğan insanlar hayatta ciddi zorluklarla karşılaşırlar. Pek çok sıkıntıdan geçmek zorunda kalacaklar. Ayrıca hayatlarında güvenilmez insanlarla da karşılaşıp toksik ilişkilere çekilme olasılığı yüksektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir